Informatie

Betalen

Alle orders onder de € 1000 dienen contant of per pin te worden voldaan.

Onze chauffeurs beschikken over mobiele pin apparatuur.

Vooraf betalen kan natuurlijk ook.

Bezorgen

Indien gewenst, dan bezorgen wij bij u. Al onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen in Heemstede dit geld niet voor de Barbecue All inclusive menu's en Buffetten.
Gratis bezorgen doen wij alleen in de plaatsen : Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aerdenhout en Bennebroek en alleen bij een minimaal order bedrag van € 300.-
De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plaats van levering en de grootte van de bestelling. Klik hier voor onze bezorgtarieven.

We beschikken over gekoeld transport, dit in tegenstelling tot vele collega leveranciers. Het voordeel hiervan is dat uw bestelling op de juiste temperatuur bij uw thuis wordt bezorgd. Natuurlijk zijn hier ook extra kosten meegemoeid vandaar dat wij bezorg en transportkosten berekenen.

Afhalen

U komt uw bestelling afhalen ? U bent van harte welkom. Om het afhalen voor u zo makkelijk mogelijk te maken zijn wij gevestigd: Raadhuisstraat 33 te Heemstede.

Google maps

 

Grotere kaart weergeven Wij zijn gevestigd in de winkelstraat in het centrum van Heemstede. Komt u vanaf de richting Hoofddorp, dan rijdt u comfortabel via de Cruqiusbrug, Bij het 2e verkeerslicht gaat u linksaf. Dan bij de eerste grote straat (Camplaan) rechtsaf. Aan het einde van deze weg rechts. Dit is de Raadhuisstraat (herkenbaar aan het mooie raadhuis aan uw linkerzijde). Ca. 200 meter verder aan uw linkerhand is onze Topslagerij gevestigd. U heeft de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. (let wel op de parkeerautomaat). Uit de richting Haarlem, vanaf de Herenweg (bij het Shell station) linksaf. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf. Na ca. 350 meter krijgt u aan uw rechterhand onze Topslagerij. U heeft de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. (let wel op de parkeerautomaat).<br /><br /></h3>"</p>"
Joomla templates by a4joomla